ondersteuning

Ondersteuning

SSC helpt makers met ondersteuning in talentontwikkelingsprojecten, subsidieaanvragen en het professionaliseren van zijn/haar kunstuitingen.

Heb jij een uniek idee, maar weet je niet hoe je dit kunt realiseren? Heb jij ambitie om de stap te maken richting het theaterlandschap? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als professionele creatieveling?

Neem dan contact op met een van onze professionals en maak de switch van ‘idee’ naar actie!

Talentontwikkelingsprojecten

Stichting Sample Culture hecht veel waarde aan de instroom van opkomende artiesten en creatives binnen de hiphop-scene. Met een sterke focus op talentontwikkeling, bieden wij waardevolle kennis en ondersteuning om jou als maker te helpen tijdens jouw artistieke reis. Met mentorschapsprogramma’s, workshops en samenwerkingsprojecten stelt Sample Culture makers in staat om vaardigheden aan te scherpen, jouw unieke stem te ontdekken en een sterk netwerk binnen de scene op te bouwen. 

Door een inclusieve en ondersteunende gemeenschap te bevorderen, maken wij samen met nieuwe makers ruimte voor artistieke groei, innovatie en culturele uitwisseling. Sample Culture is een katalysator voor de volgende generatie talent en zorgt ervoor dat diverse stemmen in hiphop en urban arts de erkenning en kansen krijgen die ze verdienen.

subsidieaanvragen

Stichting Sample Culture is een game-changer voor opkomende kunstenaars en creatieven die op zoek zijn naar subsidies. Wij staan ​​achter jou als het gaat om het navigeren door het doolhof van subsidieaanvragen. Met onze steun krijg je toegang tot een bak aan kennis, trainingen en deskundig advies om uiteindelijk zelf geweldige voorstellen te maken. Ons team kent de branche door en door en helpen jouw artistieke visie af te stemmen op de subsidievereisten. Bovendien biedt Stichting Sample Culture mentorschapsprogramma’s die u in contact brengen met doorgewinterde professionals die waardevolle feedback kunnen geven. 

Sample Culture breekt het subsidieproces af, waardoor u financiering kunt veiligstellen en uw creatieve dromen kunt waarmaken. Ze zijn het ondersteuningssysteem dat je nodig hebt om toegang te krijgen tot de middelen die je artistieke reis voeden.

Dus… klaar met dromen en ready om in actie te komen? Neem dan contact met ons op en laten we samen bouwen aan jouw toekomst als maker!

ondersteuning

Neem contact met ons op.

Because Urban is all about community. Each one, teach one.

Stichting Sample Culture

info@stichtingsampleculture.nl

NL, Eindhoven

Hurksestraat 19,
5652 AH Eindhoven
Ruimte 2.20

Contact-Block